Kirjeldus

Toote kirjeldus

28 TK Sideaine Taskud A6 6 Aukude Selge Sideaine Tõmblukk Kaustad, Ümbrikud Eelarve Jälgimisseadmed Paber Sülearvutid Bill Planeerija

[PIISAV KOGUS]Pakett sisaldab 12 tk A6 suurus sideained taskud 6 auku, 12 tk kulu tracker lehed, 4 tükki raha ümbrik, sildid, kleebised erinevate eelarvepunktide.Täiuslik kombinatsioon ja piisava koguse sideainet taskud set saab rahuldada oma erinevaid vajadusi.

[Vastupidavast Materjalist]Need A6 suurus sideaine taskud on valmistatud premium PVC jäätunud materjali, nii et meie sideaine tõmblukk kaustad on vastupidav,tolmukindel ja veekindel, nende omadusi, sideaine taskud vältida eelarve tabelid sees saada määrdunud või kortsus.

[Eelarve Jälgimisseadmed Paber -] Nende eelarve jälgimisseadmed raamat on trükitud kvaliteediga paber, mis on kantav, kerge ja paindlik.Kulu tracker lehed on võimalik salvestada iga tüüpi kulud ja tulud, mis aitab teil korraldada ja kokku eelarved eri tüüpi kontod.

[EELARVE KLEEBISED]Need raha ümbrik, sildid, kleebised sisaldavad 2 komplekti erinevaid 29 sõnu, veekindel ja pisar vastupidav, kerge ja lihtne teha, saate neid kasutada pikka aega.Eelarve ümbrik, sildid on suurepärane võimalus eristada eelarve esemed ja aitab teil hallata oma raha.

[WIDE RAKENDUSED], Sideained taskud saab salvestada pangatähed pangatähed, visiitkaardid, krediitkaarte, ID-kaardid jne., nõuetekohane.Eelarve kulude jälgimise lehed võib pakkuda tõendavad kviitungid iga kulul.Raha ümbrik, sildid, kleebised on paigutatud sideained või eelarve ümbrikud eristada oma eelarve esemed.

Värv:Valge

Materjal:PVC

Pakendi Sisu:

1 komplekt * eelarve kausta

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Täiendav Teave

Päritolu Mandri-Hiina

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5