Kirjeldus

Toote kirjeldus

JYQD-V6.5E harjadeta alalisvoolumootor juht pardal

Eest sensorless BLDC mootor

Mudeli number

JYQD-V6.5E

Töötemperatuur.

-20—85℃

Tööpinge

36V-72V

Max vool

16A

Järg.töötab praegu

15A

PWM kiiruse reguleerimine

PWM sagedus:1-20 KHZ; töötsükkel 0-100%

Analoog pinge kiirus määrus

0-5V

O. V / L. V kaitse

JAH

Kiiruse impulss-signaali väljund

JAH

Taotluste esitamise juhised:

1. Veenduge, et pinge ja võimsus parameetrid mootor ei ületa vahemikus juht pardal, nagu on määratletud.

2. See juht pardal on kasutatud 3-faasiline harjadeta sensorless mootor, kuid ei sobi kõigile 3-faasiline harjadeta sensorless mootorid otse.Kui sõidu mõju ei ole hea (nagu hakanud pabistama, tagurdamine, mootor noload töö vool on liiga suur, kiirus ei ole stabiilne, tõhusus on madal, ja ei saa käivitada-üles laadima.) Klientidele saab reguleerida takistus ja mahtuvus juhi juhatus vastavalt tegelikule olukorrale, et saavutada parim sõidu mõju (vt manust, kuidas teha reguleerimine)

3. JYQD-V6.5E juht pardal on tühi pardal, ilma elamute ja heatsink.Kui võimsusele alla 100W ,tema pole vaja lisada heatsink, See on ainult vaja, et tagada normaalne ventilatsioon ja hea isolatsiooni.Kui võimsusele rohkem kui 100W, tuleb lisada heatsink nagu skeemi nagu allpool.

4. Palun võtta teadmiseks, et JYQD-V6.5E juht pardal ei ole anti-reverse ühendus kaitset, see jäädavalt kahjustada juht pardal, kui polaarsust ühendus.

5. Kui 5V väljund porti juht pardal keelab ühendage väline seade.See on kohaldatavad ainult välise potentsiomeetri ja lüliti juhatuse kiiruse reguleerimise ja pöördumise.

6. "Signaali" terminali kohta JYQD-V6.5E juht pardal on mootori kiiruse impulsi väljundsignaali (push-pull väljund), ja maksimaalne väljundvool on vähem kui 5mA.

Elektriskeemil:

5V -----Juht pardal sise-väljund pinge

Signaali ---- Mootor kiiruse impulss-signaali väljund port, 5V impulsi signaal.

1.Kontrolli sadam

Z/F---- Pöörlemise suunas kontrolli sadamates.Connect", 5V" kõrge või nr ühendage on Ettepoole, ühendage 0 V madal tase või ühendada GND on vastupidine suund.

VR ----Speed control port.Analoog pinge, lineaarne kiirus määruse 0.1 v -5V sisendit vastupanu on 20K Oomi ,ühendada GND kui sisend PWM kiiruse reguleerimise, PWM sagedus:1-20 KHZ; töötsükkel 0-100%

GND—Kasutatud Drive juhatus sisekontrolli

Pöördemoment— alustades pöördemomendi reguleerimine kasutamise, veenduge, et eemaldada takistid fikseeritud-pöördemoment juhatuse liige enne nimetatud funktsiooni kasutamine (võtke meiega ühendust, kui soovid kasutada seda funktsiooni enne kasutamist)

2. Power port

MA ----mootor-etapi

MB ---- mootor B-etapi

MC---- mootor etapp C

GND----DC-

VCC----SM +

3. Kasutada varjestatud juhtmed kui draiverid pardal on rohkem kui 50 cm kaugusel, mootor, vastasel juhul võib see kaasa tuua ebanormaalne sõit, mis mõjutavad normaalset kasutamist.

4.Kontrolli sadama kaugus: 2.54 mm,Võimsus sadama kaugus:3.96 mm

5. Pöörake tähelepanu isolatsiooni vahel juhi MOSFET ja heatsink või installi plaat.

Väljaspool joonis:

Nb!!!!

Kui sa tahad massi, et, palun võtke minuga võrgus või saata e-posti : [email protected]

Täiendav Teave

Mootori Tüüp DC Mootor
Mudeli Number JYQD_V6.5E
Toide DC
Päritolu Mandri-Hiina
Sertifitseerimine CE

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5