Kirjeldus

Toote kirjeldus

MINI Revolutsiooniline Külm laserravi Seade Haavade

( USB-pistik, võib ühendada otse arvuti, portable power bank või USB-vahelduvvooluadapter )

1.Keha valu, Pehmete kudede vigastused.

2.Vähendada põletikud, Haavad & Haavandid, Osteoartriit, Nõelravi, Taastusravi

3.Ühiste & pehmete kudede vigastused, Kaela & Tagasi, Tüvede & nihestused, Külmutatud õla,Tennis/Golfimängija Küünarnukk, Ishias, Põlve - /suu valu, Achilleuse Tendents.

Valu diood ravi:

LOW-LEVEL LASER THERAPY, ET KERGENDADA VÄIKESED VALUD, TÜVEDE JA KITSAS LIHASEID:

Kas sa oled sportlane, nädalavahetusel sõdalane, või lihtsalt armastus lööb jõusaalis, seal on kindlasti mõned valulikkus ja valu seotud ( kuidas muidu võiks seal olla kasu? ) Punane valgusteraapia seadmed võivad aidata leevendada liigeste valu küünarnukid, põlved, õlad ja käed, samuti lihaste valu selg.

TUNGIB PINNA NAHA KIHID, RAHUSTAB JA MUGAVUS NÄRVE:

Süvenenud ja vihane närvid ei lase sul unustada, kui nad on õnnetu vigastuse tõttu või tüvi.See infrapuna soojendus võlukepp suurendab ringluses konkreetsete probleemide valdkond, kus seda on kasutatud.Soojuse ergutab vere voolu mõjutatud ala, tuues endaga kõike, mida keha kasutab fix rahutu närve ja lihaseid, kiirendada paranemise aega.

Kuidas laser ravi artriit?

1.Laserravi kehtestati mitteinvasiivne ravi valik osteoartriit ligi 30 aastat tagasi.Laserravi (tuntud ka kui low-level laser therapy (LLLT) on valgusallikas, mis toodab puhast valgust ühe lainepikkuse.Mõju toodetud laser ravi ei ole termiliselt (soojus) — selle asemel, see on pistmist fotokeemiliste reaktsioonide rakke.

2.By stimuleerides verevarustust ja rakke vallas valu, low level laser ravi aitab taastada keha ümber energiat ala.Seal on palju eeliseid valides laser ravi üle muud liiki ravi artriit.Näiteks, see aitab vähendada valu ravimeid, mis on vajalik toimetulekuks valu.

3.Laser ravi artriit on terviklik ravi, mida saab kasutada valu leevendamiseks, et vähendada põletikku ja jäikus alates artriit, tendoniit ja bursiit.See on väga tõhus valu ja isegi põhjustab looduslik tervendav vastuse oma keha, sest see suurendab vereringet ja võib lõhkuda hoiused (nagu rämps, kaltsium), mille on esitanud oma liigesed.

Vähendab lihaste jäikus ja liigeste turse ilma halbu kõrvaltoimeid:

Läbi teadusliku protsessi nimetatakse bio stimulatsiooni, punane põletikuvastased kerge laine sarnane päikesevalgus läbib naha sügavamate kudede ja stimuleerib vereringet.Kuid erinevalt päike, infrapuna soojendus valgust ei anna välja ohtliku UVA või UVB kiirte eest, andes oma keha ohutu, lokaliseeritud toetust.Kuigi seda peetakse soojendusseade, see infrapuna ravi võlukepp ei ole kuum puudutus ja ei põletada nahka.

Professionaalne kvaliteet:

See võib tunduda nagu professionaalsed sportlased on suutnud taastuda vigastustest kiiremini kui keskmine inimene, aga see on osaliselt tingitud uudsete selline lähi-infrapuna valguse teraapia leida selle professionaalse kvaliteediga kerge võlukepp.Juhtivad arstid, füüsilise terapeudid ja koolitajad kasutada infrapuna soojendus valgust, et aidata saada professionaalsed sportlased tagasi oma jalgu ja tööle tagasi kiiresti.

1. Positiivseid kliinilise uuringu aruanne on ligikaudu 92% ravitoime.

2. LLL noninvasive kiiritus, ei ole ühegi kõrvaltoime, täiesti roheline füsioteraapia.

3. Sertifitseerimis-ja patentide kaitse tingimusel, et koos lähi-CE

4. Imporditud laser diood, et tagada laser toodangu kvaliteeti .

5. Väike suurus, lihtne teha ja saab ravi ajal ja kohas.

6 .Ravi protsess on mugav, lihtsalt ühendada power bank kasutada, korrigeerimine.

Pakend:

valu laser-pad*1+kasutusjuhend*1+kinkekarp*1 ( V.a power bank )

Täiendav Teave

Suurus Small, Mini
Funktsioon Funktsioon
Punkt Low Level Laser Therapy Seade Koera/Kassi Pihuarvutite Kaasaskantav Valu Kodus Kasutamiseks Tervishoiu Valu Leevendavat Juhtimise Inimeste Ja Loomade
Toote Tüüp Massaaž & Lõõgastus, Leibkondade Tervishoiu Lisaseadmed Monitorid
Lainepikkus 650nm ja 808nm
Sertifitseerimine CE
Võimsus 500mW
Eelis Lihtne Kasutamine
Materjal Abs
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise CE
Mudeli Number HLKGO-USBP1, COZING-USBP1
Päritolu Mandri-Hiina
Müügijärgne Teenindus Online tehniline tugi
Brändi Nimi HLKGO
Taotlus keha, Arm

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5