Kirjeldus

Toote kirjeldus

Loominguline DIY Nukumaja kokku pandud Komplekt Hobi Käsitöö Kääbus Nukumaja Mööbel Lastele Mänguasjad Home Decor Jõulud, Sünnipäev Kingitused

Funktsioon:

1. Peen Mini Maja: Meie DIY mini nukk maja on väga hästi tehtud.Tooraine sees on jagatud mitmete väikeste pakendite vastavalt materjali kvaliteedi, mida saab täita mitu korda.See võtab aega umbes neli tundi kuni mitu päeva, et täita valmistoote (sõltuvalt isiklikest käsitsi oskus).

2. DIY Mudel Komplektid: See mudel kits teeb teile armuda, kunsti ja käsitööd ja saavad täidetud.Sees mööbel suite on lihtne õmblemine, isegi kui oled algaja, järgige samme, et kas see ei ole liiga raske.Sa võid anda endale kava, kulutada kaks tundi päevas koondada, kinni pidada, mitte ainult arendada häid harjumusi, kuid teha ka üllatus mänguasi maja

3. Kannatust ja Tunda Hämmastav: ehitada see, kannatlikkust on ülim edu võti.See saab olema kokku pandud koos pere, sõbrad ja armastavad selleks, et kogeda rõõmu käed.Tunde saavutus tulevad, kui see on lõpetatud.Saate remont jssk see ja lisa oma uue loomine.

4. Suurepärane Kingitus ja Suurepärane Home Decor: keegi Ei või keelduda sellise maja kingitus!Kui te olete DIY armuke või on kannatust ja aega, see toode on väga sobiv teie jaoks, see on rohkem õrn kui keskmine käsitöö.Lisaks, see võib olla loominguline sünnipäeva -, Jõulu -, sõbrapäeva kingitus või kodu decor, poisid, tüdrukud, boyfriends, sõbrannade, isa, ema, abikaasa, tütar, jne.

5. Rahulolu Garantii: püüame pakkuda igale kliendile kõrgeimal tasemel klienditeenindust, et teil on meeldiv ostu kogemus.Kui teil on mingeid küsimusi, päringuid või abi vaja, võtke julgelt meiega otse ühendust võtta.

Kirjeldus:

Stiil: A, B, C, D (valikuline)

Toote suurus: umbes 15.3 * 15 * 14cm/6.02 * 5.91 * 5.51 tolline

Toote materjal: puit, paber, plast

Funktsioonid: majapidamis-dekoratsioonid, kogumise ja kommentaari anda

Toiteallika režiimis: 2 x Nr 5 patareid (ise valmistatud)

Selgitan:

1. Üksikasjalikud tootmise juhised on lisatud toote pakendile.Komplekt lisavahendid, näiteks käärid, pintsetid ja joonlaud, saab valmis enne valmistamist mõõta suurus.

2. Luua oma salongi peamiselt DIY protsessid, nagu poleerimine, inlaying, liimimine, montaaž, maalimine, õmblemine, modelleerimine ja asetades.

3. Tooraine sees on jagatud mitmete väikeste pakendite vastavalt materjali kvaliteedi, mida saab täita mitu korda.See võtab aega umbes neli tundi kuni mitu päeva, et täita valmistoote (sõltuvalt isiklikest käsitsi oskus).

Soe Nõuanded: Ilma liimi ja patarei vahetamiseks vajate, et viia oma!

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x DIY Nukumaja

Täiendav Teave

Mudeli Number DIY Mannekeeni Maja
Mõõtmed 15.3x15x14cm
Toote Tüüp Dollhouses
Brändi Nimi JOCESTYLE
Sugu Unisex
Päritolu Mandri-Hiina
Soovitan Vanus 14+y
Sertifitseerimine PUUDUB
Materjal Puit

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5