Kirjeldus

Toote kirjeldus

mjunit hammasrihmad moodul slaid elektrilised lineaarne juhend samm või servo motor drive suure kiirusega slaidi automaatne küünte kasti masin

TÄHTIS TEADE:

Kõik meie toode on custom made pikkus tootega, siis palun võtke meiega ühendust e-posti teel või müügi online arvutada täpse hinna objekte, mida on vaja.Kui teil on küsimusi või kommentaare selle kohta meie toodete või poliitika, palun võtke meiega ühendust online jututoas või e-posti teel.Me vastame jooksul 12-24 tundi.

Transpordi maksumus võib varieeruda sõltuvalt teie tegelik üksuste vajadusi, palun võtke meiega ühendust arvutada kohaletoimetamise tasu.

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis EI kuulu toote hind või postikulud.Ostjad vastutavad nende eest, meil ei ole mingit kontrolli selle üle, mida maksu-teie riigis kohandatud eest, palun kontrollige oma countrys tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Kui olete rahul meie esemed, palun jätke positiivne tagasiside on meile ja ka jäta meid 5 tähte hinnang.Me ka jäta sind positiivse tagasiside.Tänan.

Klient rahuldav on kõige olulisem, et meile.Kui teil on probleem, või küsimus seoses oma tehingu või te ei ole rahul meie toote või teenuse kohta, siis palun võtke meiega ühendust e-posti teel enne lahkumist tagasisidet, oleme pühendunud, et lahendada kõik küsimused, sõbralik ja rahuldav.

VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST:

Dongguan MJUNIT Precision Mechanical Co.,Ltd

Kontakt: Märts Yu

Tel: +86 180 2898 2881

QQ: 402333592

Skype: märts.yu

Wechat: +86 180 2898 2881

Whatsapp: +86 180 2898 2881

Veebileht: www.mjunit.com

Facebook: www.facebook.com/march.mjunit

Twitter: https://twitter.com/MJUNITmarch

Instagram: www.instagram.com/mjunitmarchyu

www.puzzlest.ee:www.puzzlest.ee/store/617865

Aadress:1. Korrus, Hoone Nr 23, Hua Ke Cheng, Nr 2 Wan Dao Road, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdongi Provints, Hiina 523182

Täiendav Teave

Juhend Pikkus 0~4m
Brändi Nimi mjunit
Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number mj70
Juhend Laius või Läbimõõt 70mm

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5