Kirjeldus

Toote kirjeldus

Toote nimetus

Messenger kott

Brändi

Mara ' s Dream

Suurus

30x18x5CM

Materjal

Nailon

Märkus

Kõik see on reaalne pilt näitas, sa

Kirje Tüüp:õlakott Materjal:Nailon Suurus:30x18x5CM Sulgemine:Tõmblukk Pakett sisaldab: 1* Kott Märkus: tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heleduse Tõttu manual mõõtmise, seal võib olla ka 1-2CM viga, palun aru,

Umbes Maksmine 1. Täieliku makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul tellimuse. 2. Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt. 3. Aktsepteeritavad makseviisid: Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.puzzlest.ee tulevikus.Edasiste maksete kohta küsimusi, siis palun vaata seda linki http://help.www.puzzlest.ee/payment_method.html see aitab teil.

Umbes Tagasisidet, Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Aitäh!

Kui olete rahul, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negatiivne ja neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ning vastavad teile.Tänan teid väga!

Umbes Laevandus 1. Pakett laeva nii kiiresti kui võimalik pärast oma makse,Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45days, mõned coutry võtab 20-60 päeva,EMS(7-15päeva), 2. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse jooksul 5-7 tööpäeva.Kuid viivitus tarne juhtuks, kui meie ladustamine muutus igal hetkel. 3.Rahvusvaheline transport on vaja pikka aega,palun ole kannatlik, me suletakse hooldus hiljemalt dünaamiline info, et pakk võib olla juhuslik kahju,sealhulgas lamedamad, ja isegi kadunud, palun aru!Kui sa ei saa oma paketi,või kui saadetis on kahjustatud,või on defektsed tooted,palume mõned pildid tõendina, kui tegelikult on tõsi, me saata uue toote teile.Mis tahes nõuded, palun andke meile enne paki saatmist,sest kui paki saatmine,ei saa me midagi muuta!Pakume tasuta shipping on Hiina post air mail, aitäh

Täiendav Teave

Sulgemise Tüüp tõmblukk
Kuju Casual Tassima
Interjöör Nr Tasku
Käekotid Tüüp Õlakott
Vooder Polüester
kuupäev 2021-12-6
Stiil Casual
Toote Tüüp Käekotid
Soojendatav PUUDUB
Tüüpi kotid Õlg & Käekotid
Muster Tüüp Tahke
Vee karedus Pehme
Mudeli Number LKXXX8289
Peamine Materjal nailon
Sugu NAISED
Vihje Võib olla 1-2cm suuruse vahe
Teenetemärgi PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Mara ' s Dream
Sündmus Mitmekülgne
Arv Käepidemed/Rihmad Üksik

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5